återhämtnings-terapi

utmattad

trauma

Oro/ångest

Vad är återhämtningsterapi?

En terapiform som hjälper dig som är eller varit utmattad eller varit med om trauma att hitta ett inre lugn, bättre mående och din hållbara väg framåt i livet.

Som Diplomerad SLH Återhämtningsterapeut® använder jag mig av olika metoder som tex mindfulness, meditation, stresshantering, personlig och andlig utveckling för att vi tillsammans ska hitta sätt att släppa stress och stilla tankarna som passar din situation och din vardag. För att du ska kunna leva det liv du innerst inne längtar efter, det liv som får dig att må bra.

Definitionen för Återhämtningsterapi

♡ En metod speciellt framtagen för att hjälpa människor med återhämtning från utmattning eller annan stressrelaterad ohälsa.

♡ En metod där terapeuten utgår från klientens behov genom att terapeuten möter klienten där denne befinner sig på sin livsresa.

♡ En metod där terapeuten arbetar utifrån 6 grundläggande steg mot återhämtning, där acceptans och medveten närvaro är centrala begrepp.

♡ En holistisk metod som ser till hela människan – kropp, själ och sinne, då stress och utmattning påverkar alla delar av oss.

♡ En metod där klienten får hjälp med aktiv återhämtning utifrån terapeutens kunskap om stressens och återhämtningens fysiska och psykiska mekanismer.

♡ En metod som bygger på evidensbaserad forskning inom mindfulness, meditation och stresshantering.

♡ En metod som hjälper klienten att göra de förändringar som behövs för en hållbar livsstil och för att förebygga återfall i utmattning eller annan stressrelaterad ohälsa.

♡ En metod som passar lika bra i förebyggande syfte, för att främja psykisk hälsa, som i rehabiliterande syfte efter utmattning eller vid andra omvälvande livshändelser och prövningar i livet.

online-g6548708ab_1920
joanna-kosinska-478198-unsplash-lg-crp-cm

Återhämtningsterapi

föreläsning/ workshop:   Kunskap, inspiration, mindfulness, stresshantering, återhämtning och enkla övningar.

mindfulness kurs:   Ex. 8 träffar varannan vecka, mindfulness som hjälp i arbetet och privat. Enkla minfulla uppgifter mellan träffarna.

enskilda samtal:   Precis som många har en massör som kommer kan man ha en terapeut som kommer till företaget regelbundet. Coachande samtal med återhämtning och mindfulness som grund. För att förebygga och hjälpa vid stressrelaterad ohälsa.

Återhämtningsterapeut®:   Maria Larsson

Boka här:  Kontakta mig så kommer vi överens om vad just du behöver, kanske behövs hjälp på er arbetsplats. Förslag och offert på förfrågan.

Släpp taget om ditt sinne & Var uppmärksam. Stäng öronen & lyssna!

– Rumi –