Homeopati långvariga "kroniska" besvär

utmattning

värk

magbesvär

klimakterie mm

Homeopati fungerar väldigt bra vid så kallade kroniska besvär. Kroniskt betyder att man haft besvären/symptomen längre än 3 månader. Kanske en känslig mage som bråkar, värk i muskler och leder, klimakteriebesvär, allergier, återkommande symptom mm.

Ett besök för kroniska besvär tar ca 60 min då vi tittar på alla dina symptom, fysiska, emotionella och psykiska. Inom homeopatin ser man alltid till helheten. Vi är alla unika och behöver behandlas individuellt. Det är inte samma läkemedel för huvudvärk till alla som har huvudvärk, vi har ett par hundra att välja mellan. Så jag är nyfiken på hur just din huvudvärk känns, var sitter den osv.

Du berättar om dina symptom och dina besvär för mig och jag ställer kompletterande frågor. Jag är också nyfiken på din sjukdomshistoria och vad du varit med om tidigare.

Jag ordinerar ett läkemedel åt gången och återbesök bör ske var 10:e vecka. Däremellan stämmer jag gärna av hur du det går för dig. Dyker det upp frågor eller förändringar är jag glad om du hör av dig så vi kan stämma av och titta på eventuella frågor och funderingar.

Jag vill att du ska känna dig trygg hos mig, det går alltid bra att ställa frågor. Jag arbetar självklart under tystnadsplikt, har gällande försäkringar och följer rådande lagar.

Vill du veta mer om homeopati, kan du läsa om det här.

online-g6548708ab_1920
joanna-kosinska-478198-unsplash-lg-crp-cm

Homeopati | kroniskt

Tid:   60 min.

pris:   800:- + 150:-/läkemedel

var:   Zoom, FaceTime, telefon eller i Knäred.

Återbesök:   Var 10:e vecka, gärna mail däremellan.

Homeopat:   Maria Larsson

Boka här:   Boka tid här

Homeopathy cures a larger percentage of cases than any other method of treatment and is beyond all doubt safer, more economical, and the most complete medical science

– Mahatma Gandhi –